Din 2 octombrie 2018 vom incepe un nou grup terapeutic de dezvoltare personala, avand ca abordare terapeutica principala psihodrama, prin excelenta o metoda de lucru in grup, o modalitate de a invata prin a face.

Cu posibilităţile ei creative preluate din teatru, psihodrama permite punerea in scena a unor situaţii problematice reale si a diferitelor dimensiuni ale vietii noastre, cu scopul deschiderii de noi perspective în autocunoaştere şi dezvoltare. Grupul de dezvoltare personala permite abordarea unor problematici diverse: stres, anxietate, atacuri de panica, stima de sine scazuta, dificultati de comunicare si relationare. Interactiunile dintre membri ofera o bogatie de informatii si suport psihologic, grupul dovedindu-se un loc si un instrument cu care se pot lucra si “repara” dificultati si neintelegeri aparute in cadrul diferitelor relatii, din interiorul sau din afara grupului.

Sesiunile grupului de dezvoltare personala se desfasoara intr-un mediu securizant si confidential, ceea ce permite:

  • obținerea sentimentului de a fi impreuna cu persoane care au trecut prin situatii asemanatoare;
  • invatarea din solutiile experimentate de ceilalti membri ai grupului;
  • identificarea modului in care suntem perceputi de ceilalti;
  • identificarea propriilor comportamente ineficiente sau dezadaptative, a cauzelor si efectelor acestora;
  • invatarea si exersarea unor modalitati noi, mai eficiente de relationare si comunicare;
  • identificarea si valorificarea propriului potential si a unor resurse, uneori nebanuite.

Intrarea in grup este precedata de un numar de 2 – 3 intalniri individuale, in care sunt abordate aspecte legate de functionarea grupului terapeutic si de problematica persoanei care doreste intrarea in grup. Costul acestor intalniri individuale este de 100 lei, iar durata lor este de 50 – 60 de minute.

Organizator: Andrei Valentina – Cabinet Individual de Psihologie
Data: incepand cu 2 octombrie 2018
Frecventa intalnirilor: saptamanala (in fiecare marti, intre orele 19:00 – 21:00)
Pret: 80 lei / sesiune.
Numarul de participanti: 6 – 8 persoane.
E-mail: andrei.valentina@gmail.com
Telefon: 0727.35.35.28
Locatia: Calea Dorobantilor, 61-63, sc. B, ap. 40, sector 1, Bucuresti.

Dezvoltarea personala este o necesitate pentru fiecare dintre noi – ne permite sa ne cunoastem si sa ne intelegem mai bine, sa ne schimbam perspectiva legata de relatii, fata de aspectele importante ale vietii noastre, sa ne descoperim si sa ne atingem potentialul. Cere perseverenta si determinare, cere resurse de timp si bani, insa rezultatele obtinute sunt durabile si permanente.